Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι είναι οι Top chef;


Δύο μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Top Chef», οι εκπρόσωποι του Τύπου πήραν μια πρώτη γεύση από το βραβευμένο και διάσημο cooking show. Οι καταξιωμένοι κριτές του «Top Chef», Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης, Ηλίας Μαμαλάκης και Έρβε Προνζάτο, η παρουσιάστρια του show, Νάντια Μπουλέ και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο εστιατόριο του Χριστόφορου Πέσκια, «Π ΒΟΧ», την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του «Τοp Chef» και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έλυσαν όλες τις απορίες σχετικά με το concept του διάσημου cooking show. Κοινός παρονομαστής ήταν o ενθουσιασμός όλων τους για την ως τώρα εμπειρία τους από τα γυρίσματα, αλλά και η εξαιρετική χημεία που έχουν μεταξύ τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο με αποσπάσματα από την πρεμιέρα του «Top Chef», αλλά και να απολαύσουν τα εδέσματα που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ο ίδιος ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Ο γοητευτικός και απαιτητικός κόσμος της υψηλής γαστρονομίας μας αποκαλύπτεται από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ.