Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«How clean is your house?»: Από 10 Οκτωβρίου στον Alpha


Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πραγματικά καθαρό; Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μάχη με τα…μικρόβια; Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 17:15, κάνει πρεμιέρα στον Alpha, η εκπομπή «How clean is your house?» που θα είναι στη συντροφιά μας κάθε Κυριακή απόγευμα.
Το δυναμικό δίδυμο Κιμ Γούντμπερν και Άντζι Μακένζι ψάχνουν τις πιο βρώμικες γωνιές των σπιτιών της Αγγλίας, αλλά όχι για να ξετρυπώσουν κάποιο μυστικό θησαυρό!
Αντίθετα, σκοπός τους είναι να εντοπίσουν τις εστίες μόλυνσης που κρύβει κάθε σπίτι και να εξουδετερώσουν μικρόβια και βακτήρια με τους πιο πρωτότυπους τρόπους.
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών καλούνται να εξηγήσουν για ποιο λόγο επέτρεψαν να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.
Αφού εντοπίσουν τις «ύποπτες» περιοχές στο χώρο, «οπλισμένες» με γάντια και ειδικά καθαριστικά ορμούν για να εξολοθρεύσουν τον «εχθρό»!
Φυσικά δεν είναι μόνες!
Η Κιμ έχει το τρόπο της να βάζει και τους «ένοχους» ιδιοκτήτες να… πέφτουν στα γόνατα και να τρίβουν πατώματα και επιφάνειες.
Όσο διαρκεί η μάχη με τα μικρόβια, η Άντζι και η Κιμ μάς αποκαλύπτουν μυστικά των καθαριστικών προϊόντων του εμπορίου, συνταγές για χειροποίητα απολυμαντικά αλλά και επιστημονικές πληροφορίες για τον τρόπο που πολλαπλασιάζονται τα μικρόβια στα σεντόνια, τα χαλιά ή τα πόμολα της πόρτας!
Τελικά, πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πράγματι καθαρό; «How clean is your house?» κάθε Κυριακή στις 17:15, στον Alpha