Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

O Μίνωας Κυριακού θα σώσει την κατάσταση στον ΑΝΤ1;


«Ο Μίνως παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του…» και τη ξαναπαίρνει και φτου απ την αρχή.
Μιλάμε για το ταλαίπωρο δελτίο του ΑΝΤ1 που δεν λέει ν αποτινάξει από πάνω του το σύνδρομο του κιτρινισμού που το καταδιώκει από την εποχή του Ευαγγελάτου.
Ο Ευαγγελάτος έγινε Χούκλη, αλλά οι τηλεθεατές τον Χαριτάτο βλέπουν γιατί σ αυτό έχουν εκπαιδευθεί να περιμένουν από τον ΑΝΤ1-κάποτε νούμερο ένα στον χαβαλέ και τη τσόντα. Τώρα κι εδώ έχει χάσει τα πρωτεία. Αναρωτιέται κανείς , γιατί ο νεαρός Κυριακού με τις καλές σπουδές , δεν βλέπει τα αυτονόητα: Το δελτίο του Mega είναι πρώτο γιατί αποπνέει σοβαρότητα και αξιοπιστία. Κι αυτό είναι θέμα του συνόλου, όχι της Τρέμη.
Στελέχη σαν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο-που έξυπνα παραμένει στο προσκήνιο-τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, τον Θάνο Πασχάλη, τον Παππού, την Καρχιλάκη, τη Δήμτσα δίνουν στον θεατή την αίσθηση της παραγωγικής ομάδας. Αντίθετα στον ΑΝΤ1 κυριαρχεί η φιγούρα του Λιαρέλη-που είναι ταυτισμένος με το ΠΑΣΟΚ-και ο Παναγόπουλος που έχει ξεμείνει από την εποχή της παντοδυναμίας του Χαραμή κι ο οποίος απολύει έναν μετά τον άλλο τους ικανούς συναδέλφους του για να είναι απαραίτητος. Η σύγκριση με το Mega προκαλεί μελαγχολία. Ωσπου ν αποφασίσουν στο Μαρούσι να κάνουν σοβαρό δελτίο με οργανωμένη δουλειά και ικανά στελέχη, ο πατήρ Μίνως δεν θα μπορέσει ν απολαμβάνει ανέμελος το θρόισμα των φοινίκων στην έπαυλη του.
Kourdisto portokali